Out Now!

Led to brødre på en episk eventyrreise fylt med oppdagelser, tap, eventyr og mystikk.

Ettersom faren deres lider av en dødelig sykdom, må to brødre tappert legge ut for å finne «Livets vann», den eneste kuren som kan redde ham. Siden det ikke er et alternativ å mislykkes, må brødrene stole på hverandre og bruke de individuelle ferdighetene sine for å beskytte hverandre og overvinne hindringene i deres vei på denne uforglemmelige reisen.

Play icon

EN TIDLØS KLASSIKER GJENSKAPT

Brothers: A Tale of Two Sons ble hyllet av kritikere da det opprinnelig ble utgitt, og nå er spillet tilbake igjen! Den nye gjengivelsen av Brothers: A Tale of Two Sons er tro til spillopplevelsen og den rørende historien fra 2013, inneholder gjenskapte figurer og landskap basert på originalen og har blitt oppdatert til den nyeste generasjonen av grafikk, ytelse og spillopplevelser. Forbered deg på en følelsesladet opplevelse som kommer til å bringe eventyret ditt til nye høyder, ledsaget av et nyinnspilt lydspor med et levende orkester.

LEGG UT PÅ ET FANTASTISK EPOS

Løs gåter, oppdag skjulte historier, kryss farlige områder og kjemp mot dødelige bosser. I enkeltspillermodus kan du navigere gjennom denne historien som begge brødrene i tandem eller spille i lokal flerspillermodus med en venn, da dere begge kontrollerer én av brødrene mens dere spiller sammen.

FORDYP DEG I BRØDRENES FØLELSESLADEDE VERDEN

Brothers: A Tale of Two Sons er stappfull av skjulte detaljer som belønner de som oppsøker dem. I tillegg til de opprinnelige skjulte godbitene og den rike historien, har den nye gjengivelsen lagt til nye hemmeligheter som bare venter på å oppdages.

Guide two brothers on an epic fairytale filled with discovery, […]

Hello, everyone! We have a small game update that is […]

Here is the current F.A.Q for the game. What kind […]

Remaking a classic takes attention to detail and respect for […]

See the changes we’ve made to bring this classic game […]

Our latest trailer has just dropped! Get a glimpse of […]

Brace yourselves for the remake of a beloved classic, “Brothers: […]